GTM-T845JXH

 We houden U op de hoogte van al het speciaals en nieuws voor 2023.

 Ook voor verzending. 5liter, 3liter, 2liter, p14.

Blijf ons volgen!!!

Voor advies en/of reserveren kunt U altijd bellen, mailen of chatten.

 

Click op de foto voor vergroting.                                                                                                     

HORTENSIA serrata Daredevil® - - "Superhelden" voor in de tuin! Daredevil® is een nieuwe hortensia gecreëerd door Jean Paul DAVASSE, combineert donker , bijna zwart blad en intense, aanhoudende roze bloei in neutrale grond, paars in zure grond, die in de herfst vurig rood wordt , zowel in blad als in bloei. Zeer rijkbloeiend en winterhard, het zal prachtige contrasten creëren met andere hortensia's en, of in combinatie met vaste planten. Aan het einde van de bloei behouden de diep donkerrode gedroogde bloemen hun kleur en houden ze de hele winter vast. Ze zullen prachtige droogboeketten maken. 0.80m-1.20m hoogte. Vorst: -17 tot -23gr.

 

Bolhortensia op stam

Stam 60cm.

HORTENSIA Aborescens Bubblegum

: Hydrangea arborescens Candybelle® Bubblegum heeft grote bloemschermen met roze bloemen. De bloeitijd is van juli t/m september. Het blad heeft een gezond groene kleur en een bronzen tint. Deze Candybelle® Bubblegum heeft zeer stevige takken en een compacte groei.
Candybelle® Bubblegum wordt ca. 90 cm hoog en 80 cm breed. Plant Candybelle® Bubblegum in de zon in een vochtige, goed doorlatende grond. Snoeien kan in het voorjaar. Candybelle® Bubblegum is winterhard tot -25

: 

: 

Hydrangea Serrata Euphoria

NIEUW NIEUW NIEUW

Ontdek Hydrangea 'Euphoria Pink' , met opvallende bloemen naast levendig driekleurig blad. Het blad heeft zilverachtige groene spetters, gedurfde witte randen en roze tinten in de lente, wat een prachtige achtergrond vormt voor de tweekleurige robijnrode roosjes met bleke harten. Perfect voor borders of grote containers, deze bossige, compacte plant biedt een langdurig kleurseizoen van de lente tot september

Bladverliezende struik

  • Bloeiperiode: juli - september
  • Plantstand: volle zon tot halfschaduw
  • Grondsoort: vochtig, goed doorlatend
  • Volwassen maat 60cm x 60cm
  • UITVERKOCHT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

momenteel niet leverbaar

Hortensia BLACK DIAMOND DARK ANGEL PURPLE

 

 Tussen de donkere bladkleur lichten de bladnerven zeer mooi op met hun groene kleur. De Hydrangea black diamonds dark angel paars heeft naast dit zeer donkere blad met de groene nerven een paarse bloem. Deze bloemkleur steekt prachtig af bij het donkere blad en maakt deze plant zo tot een waar sierraad voor in de tuin, op het balkon of terras. 

 

 

Hortensia BLACK DIAMOND RED ANGEL

Een ruime hoeveelheid rode bolvormige bloemen sieren deze hortensia tijdens de zomermaanden. Maar ook buiten deze bloeiperiode heeft deze hortensia absoluut meerwaarde voor uw tuin. Het donkergroene blad is bijna zwart van kleur en gesierd met felgroene nerven. 

 

Hortensia  MERVEILLE SANGUINEA

Rond regelmatig plukje. Getande paarse bladeren. Bolvormige bloeiwijzen bloedrood, gevormd door steriele bloemen. zomer bloei.

HORTENSIA Curly Sparkle purple

De bloemen zijn aanvankelijk lichtgroen en verkleuren geleidelijk naar paars.
In de herfst neemt de bloem een groene tot donkergroene kleur aan, met violet- tot donkergrijze tinten.

Momenteel niet leverbaar.

 

Eind augustus/begin september leverbaar

HORTENSIA ElleAir Anniversary

Sterrenbloemen voor een originele hortensia.

Nieuw: De hortensia 'Elleair Anniversary' is net als zijn ouder 'Hanabi' een zeer originele hortensia. Het biedt je een roze 'Firework', met zijn grote platte bloeiwijzen met zachtroze stervormige roosjes.

In regio's met strenge winters moet hij een goed beschutte standplaats hebben, omdat het hout gevoelig is voor kou. Wel moet hij bloeien op het hout van het jaar, waardoor het ook bij voorjaarsvorst mogelijk is om bloemen te hebben.

0.80m-1.20mhoogte. Vorst: -7 tot -12 gr.

Vanaf september leverbaar

Eind augustus/begin september leverbaar

HORTENSIA Star Gazer® blauw gekweekt - - - De Hydrangea Star Gazer® is een klein juweel dat uit de lucht is gevallen . De bloei biedt een groot aantal roze of blauwe sterbloemen, afhankelijk van de wit gemarkeerde grond die op alle stelen verschijnt. Met een prachtige bloei en oranje kleurend blad in de herfst, vindt hij zijn plaats zowel ineen pot als in een klein bed. Het is ook beter bestand tegen hoge temperaturen, mits zoals elke hortensia alleen 's ochtends zon heeft. 0.80m-1.20m.hoogte. vorst:-12 tot -17 gr.

Vanaf september leverbaar.

HORTENSIA Renaissance

NIEUW NIEUW

       Renaissance is meer een slingerhortensia maar verschilt van de andere slinger omdat het een kruising is tussen Hydrangea scandens f. lobbii door Hydrangea macrophylla Early Blue. Hij bloeit langs de tak van punt tot basis.  Het best in een pot of hangbasket, binnen overwinteren.

Hanghortensia.

Vanaf september leverbaar.

 

Momenteel niet leverbaar

HORTENSIA serrata 'Shojo' - - Shojo is een Japans woord dat meisje of klein meisje betekent , wat perfect de delicatesse van deze variëteit illustreert. Ronde krachtige struik. Grote donkergroene bladeren die in de zomer rood verkleuren. Fijne platte bloeiwijze met een grote steriele roze of blauwe bloem. Rustiek en herlevend aan het einde van de zomer. Interessant in zonnige massieven behalve tijdens de heetste uren. 0.80m-1.20m hoogte. Vorst: -12 tot -17gr.

Momenteel niet leverbaar

HORTENSIA Lady Mata Hari blauw

Deze hortensia bloeit in verschillende kleuren in een bloem: blauw, groen en zelfs een beetje wit. We kunnen de winterharde hortensia het hele jaar door planten, mits het niet vriest.

HORTENSIA Lady Mata Hari roze

Deze hortensia bloeit in verschillende kleuren in een bloem: roze, groen en zelfs een beetje wit. We kunnen de winterharde hortensia zelfs het hele jaar door planten mits het niet vriest.

 

 

HORTENSIA Blue BoogieWoogie

 De Blue Boogiewoogie® Hortensia heeft een mooie diepblauwe tot licht paarse klankkleur en heeft een zeer lange rijkelijke bloei van juni tot en met oktober.

 

Eind augustus/begin september leverbaar

Hortensia LOVE YOU KISS - - -De hortensia 'Love You Kiss' verdient zijn naam, de stijve stengels dragen grote platte witte bloeiwijzen die worden versterkt door een delicate felrode rand. Deze bloei komt voort uit het roodgetinte blad dat in de zomer naar donkergroen evolueert.Interessant in bedden met andere hortensia's of hortensia's in lichte tinten. 1.20-1.60 hoogte. Vorst: -12tot-17 gr.

Vanaf september leverbaar.

Hortensia SO LONG STARLIT SKY

Verrassend door zijn reliëfgebladerte, getand en gemengd met donkergroen en zachtgroen, is het in de zomer bedekt met grote platte bloeiwijzen met enorme golvende bloemen vermengd met roze en wit. Zeer rijkbloeiend met sterke korte stengels die het een compacte en dichte gewoonte geven, het kan in een pot, kleine tuin of aan de voorkant van een groot bed worden geplant.

 

momenteel niet leverbaar

Hortensia TELLER BLUE

Plaats deze hortensia het liefst in de halfschaduw. Na de bloei mag men alleen de uit gebloeide bloemen er uit knippen. Snoei gebeurd bij de Hydrangea 'Teller Blue' door middel van uit dunnen. Dit betekent dat men elk jaar enkele takken vanaf de grond terug mag nemen. De Hydrangea 'Teller Blue' is een bladverliezende tuinplant.

 

Eind augustus/begin september leverbaar

HORTENSIA 'Tinkerbell' blauw gekweekt. - - - Een geweldige nieuwigheid van de Japanse Toyokazu Ichie, de maker van Wedding Gown en Star Gazer, met een ongelooflijke bloei in een grote platte bloeiwijze met roze of blauwe drievoudige roosjes in zure grond met een lichte witte rand, die gaandeweg opengaan. Wanneer de bloem rijpt, vervaagt deze in groene tinten en worden nieuwe roosjes aan de basis geboren, wat de aantrekkingskracht vernieuwt en de bloei verlengt. Zeer interessant in verse snijbloemen of in prachtige gedroogde boeketten, deze krachtige hortensia zal alle amateurs bekoren. Geeft de voorkeur aan warme maar schaduwrijke situaties in de middag. 1.20m-1.80m.hoogte. vorst: -12 tot -17 gr. 

Vanaf september leverbaar.

Grond voor hortensia's Hortensia’s hebben behoefte aan een humusrijke, vrij zure grond. Hortensia’s in potten en in de border plant je bij voorkeur in speciale Hortensiagrond. De wortels kunnen dan goed ontwikkelen en de zuurgraad is afgestemd op de behoefte van deze sierlijke plant.

Osmocote Exact High K De nieuwe Osmocote Exact High K is een volledig gecoate meststof met sporenelementen. Osmocote Exact High K is onze 4e generatie gecoate meststof met een geprogrammeerde afgifte door de DCT-technologie. Hierdoor is een nog hogere efficiëntie te behalen in het voedingsaanbod naar het gewas. Het product is ontwikkeld voor pot / perkplanten, vaste planten en boomkwekerij gewassen. Het hoge kaliumgehalte is ideaal voor compacte groei en voor gewassen met een hoge kalium behoefte. Osmocote Exact High K kan ook worden toegepast in systemen met stikstofrijk irrigatiewater.

Aluin.: Kali aluin (kalium-aluminiumsulfaat) wordt toegepast om de pH waarde van de bodem te verlagen en zodoende hortensia’s blauw te kleuren. Dit product bevat de juiste dosering aluminium voor de blauwe kleur. Het kalium zorgt tevens voor stevigere bladeren.

Cadeaubon: Leuk als presentje of gewoon een aardigheidje. 1 jaar geldig.