GTM-T845JXH

 We houden U op de hoogte van al het speciaals en nieuws voor 2023.

 Ook voor verzending. 5liter,  3liter, 2liter, p14.

Blijf ons volgen!!!

Voor advies en/of reserveren kunt U altijd bellen, mailen of chatten.

 

Click op de foto voor vergroting.                                                                                                                 

 

 

Magical Revolution roze

De Hydrangea magical four seasons bloeit tot wel 6 maanden. In deze bloeiperiode veranderd de bloemkleur van de Hydrangea (4 bloeistadia). De roze variant kleurt van roze/groen door naar een roze/paarse bloem en eindigt als een prachtige roze/groene bloem.

 

 

 

 

 

 

 

Magical Revolution Blauw

De Hydrangea magical four seasons bloeit tot wel 6 maanden. In deze bloeiperiode veranderd de bloemkleur van de Hydrangea (4 bloeistadia). De blauwe variant kleurt van blauw/groen door naar een blauw/paarse bloem en eindigt als een prachtige blauw/groene bloem.

 

Magical Green Delight

 Net als de andere soorten binnen de Magical-serie heeft deze ijzersterke tuinhortensia van kleur veranderende bloemen.
Maar deze nieuwkomer heeft nog iets bijzonders. De bloemen van de Magical Green Delight zijn en blijven namelijk groen, met een subtiel roze hart

Magical Jewel

Een Hortensia waarvan de bloemen gedurende het bloeiseizoen veranderen van kleur. Daarnaast zijn de Hydrangea Magical soorten onderhoudsvrij en goed bestand tegen zon, regen en vorst. De bloemen van de Hydrangea Magical Jewel roze of blauw veranderen van groene bloemen met roze/blauwe details naar diep roze/blauw om vervolgens naar diepgroen te kleuren. 

Momenteel niet leverbaar

Cocktail

 

Cocktail® is een groeikrachtige nieuwe hortensia met jong bronskleurig blad , bloeiend in grote witte bollen met een rode rand .

Verkrijgbaar vanaf september.

 

 

 

 

 

Hydrantea Amacha

De theehortensia is een kleine struik tot ruim 1 meter hoog die oorspronkelijk uit Japan komt. De bloemschermen bestaan uit steriele, witte randbloemen en paarsblauwe, vruchtbare ‘binnenbloemen’.

Van de gedroogde, gefermenteerde bladeren van de theehortensia kan een zoete thee gezet worden die ‘amacha’ genoemd wordt. In de bladeren zit de natuurlijke zoetstof phyllodulcine die de thee zijn zoete smaak geeft. 

Momenteel niet leverbaar

Domotoi

Een originele hortensia van Japanse oorsprong, gekenmerkt door soms afgeplatte stengels.Laat, biedt het een zeer originele bloei in een afgeplatte en onregelmatige bol met semi-dubbele tot dubbele zachtroze roosjes die regelmatig openen in de zomer. Soms gevoelig voor late vorst, is het in staat om in warme omstandigheden opnieuw te bloeien op de groei van het jaar.

Verkrijgbaar vanaf september.

Momenteel niet leverbaar

Schloss Wackerbarth

Een hortensia met unieke kleuren, met zijn zeer originele afgeplatte bolbloeiwijzen met dikke kelkblaadjes die eerst groen en rood vermengen en vervolgens donkerrood.

Vanaf september verkrijgbaar.

Lady Mata Hari pink

Deze hortensia bloeit in verschillende kleuren in een bloem: roze, groen en zelfs een beetje wit. We kunnen de winterharde hortensia het hele jaar door planten, mits het niet vriest.

Momenteel niet leverbaar

Black Diamond Light My Fire

Aanvankelijk limoengroen bij het ontluiken, vatten deze verbluffende bloemen vlam en witte bloemen met een dieprode rand komen vanaf het midden van de tot late zomer op de voorgrond.

Momenteel niet leverbaar.

Black Diamond After Midnight

Prachtige scharlakenrode bloemen verschijnen in de late zomer boven het donkerste bronzen gebladerte. 'After Midnight' uit de Black Diamonds-serie ziet er fantastisch uit als solitair struik in een pot of container op het terras of terras, of gebruikt met groot effect binnen een 'hot thema' beplantingsplan.
 

Forever & Ever Hortbux

Forever&Ever Hortbux: genieten van jouw compacte haag met een bloemen garantie van meer dan 100 bloemen per strekkende meter! De Hortbux van Forever&Ever is uiteraard een zogenaamde doorbloeier. De Hortbux maakt net als zijn grotere broer en zus knoppen aan op één- en tweejarig hout.

Genieten tot diep in het najaar. De Forever&Ever Hortbux blijft zeer compact. Zo wordt hij niet hoger dan kniehoogte na vijf jaar niet snoeien. Wil je hem korter op de grond houden? Geen probleem, snoeien mag maar hoeft niet.

 

 

Runaway Bride

Vanaf mei gaat de Runaway Bride bloeien. In tegenstelling tot alle andere hortensia’s, zitten de bloemen niet alleen aan het eind van de takken, maar ook erlangs. Dit zorgt voor een ongelooflijke overvloed aan bloemen. De unieke, hangende groei doet je denken aan een prachtige trouwjurk. Tijdens de zomermaanden blijft de plant nieuwe bloemen aanmaken. Bij lagere temperaturen kunnen de witte bloemen zachtroze kleuren. Ook als hangplant verkrijgbaar.

Momenteel niet leverbaar

French Bolero

 Er is een nieuwe tuinhortensia: French Bolero. Met z’n opvallende uiterlijk verschilt deze hortensia sterk van traditionele soorten. De bloemschermen zitten namelijk niet alleen aan het einde van de takken, maar ook erlangs. Dat zijn dus extra veel bloemen. De tuinplant wordt ook wel slingerhortensia genoemd doordat de buigzame takken sierlijke bloemenslingers lijken. De French Bolero is verkrijgbaar in twee kleuren: pastelroze en zachtblauw. Ook als hangplant verkrijgbaar,

Momenteel niet leverbaar.

Momenteel niet leverbaar

Forever&Ever Purple

Hydrangea 'Forever&Ever' is verkrijgbaar in vele kleuren en kent geen moeilijke snoeiregels, deze hortensia bloeit altijd. Bloeit bijzonder lang. Mooie paarse kleur.

Momenteel niet leverbaar

Burning Hot

Een sensatie om te aanschouwen. Kleurt in de zomer naar diep donkerrood/bruin.

Momenteel niet leverbaar.

Caipirinha

Witte bol-hortensia met veranderende kleuren. De hoogte na 10 jaar is 1,25 m. De bloemkleur is wit, dan groen met rode vegen.

Momenteel niet leverbaar

 Lady in Red

Hydrangea macrophylla Lady in Red (Hortensia) is een schermbloemige Hydrangea met een mooie zeer donkerrode bloemkleur. Van nature is de Hydrangea teller Lady in Red een compact groeiende Hortensia.

Momenteel niet leverbaar.

Momenteel niet leverbaar

Light O Day

Hydrangea macrophylla Light-O-Day is een wit bontbladige hortensia met bleekroze of violetblauwe afgeplatte lacecap-achtige bloemen
De kleur is naargelang de zuurtegraad van de bodem, door behandeling met aluin verkleuren ze blauw.

Momenteel niet leverbaar.

Magical Revolution blue

 De Hydrangea magical four seasons bloeit tot wel 6 maanden. In deze bloeiperiode veranderd de bloemkleur van de Hydrangea (4 bloeistadia). De blauwe variant kleurt van blauw/groen door naar een blauw/paarse bloem en eindigt als een prachtige blauw/groene bloem.

Grond voor hortensia's Hortensia’s hebben behoefte aan een humusrijke, vrij zure grond. Hortensia’s in potten en in de border plant je bij voorkeur in speciale Hortensiagrond. De wortels kunnen dan goed ontwikkelen en de zuurgraad is afgestemd op de behoefte van deze sierlijke plant.

Osmocote Exact High K De nieuwe Osmocote Exact High K is een volledig gecoate meststof met sporenelementen. Osmocote Exact High K is onze 4e generatie gecoate meststof met een geprogrammeerde afgifte door de DCT-technologie. Hierdoor is een nog hogere efficiëntie te behalen in het voedingsaanbod naar het gewas. Het product is ontwikkeld voor pot / perkplanten, vaste planten en boomkwekerij gewassen. Het hoge kaliumgehalte is ideaal voor compacte groei en voor gewassen met een hoge kalium behoefte. Osmocote Exact High K kan ook worden toegepast in systemen met stikstofrijk irrigatiewater.

Aluin.: Kali aluin (kalium-aluminiumsulfaat) wordt toegepast om de pH waarde van de bodem te verlagen en zodoende hortensia’s blauw te kleuren. Dit product bevat de juiste dosering aluminium voor de blauwe kleur. Het kalium zorgt tevens voor stevigere bladeren.

Cadeaubon: Leuk als presentje of gewoon een aardigheidje. 1 jaar geldig.